Folytatódik a hazai rallybajnokság
ORB, MNASZ

Most hétvégén rendezik a Humda Országos Rally Bajnokság aktuális fordulóját a Crumerum Nyerges rallyt a Historic, az ORB2, és az ORB3 mezőnyének, rajtuk kívül Teszt jelleggel indulhatnak ORB1-es pilóták is. 

A Historicban 29 autó, az ORB2-ben 37 autó, a Tesztben 10 autó míg az ORB3-ban 50 autó nevezett be, plussz az előfutók és a záróautók. 

rallytabla_1.jpg

A rajtceremónia, a céldobogó és a szervizpark is Nyergesújfaluban kerül kialakításra. A futamon két helyszínen jelölnek ki gyorsaságikat. Egyik a Lábatlan - Bajna, másik a Tatabánya - Rugógyári út, ebből az ORB3-at kivéve a többiek az elsőt, Bajna - Lábatlan néven és irányban is teljesítik a délután folyamán. A gyorsaságik mindegyike aszfaltos burkolatú, elvileg és amennyire a hazai alsóbbrendű utak annak mondhatóak..

A versennyel kapcsolatos mindenféle hasznos információt itt, https://rallylive.hu/crumerum-nyerges-rally és itt találtok, https://www.facebook.com/crumerumnyergesrallye 

erdi_2.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Crumerum Nyerges Rally facebook

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7018111452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása