Super Racing Fesztivál lesz a Hungaroringen
WTCR, ETRC, ETCR

 

Jövő hétvégén azaz 2022. június 11-12. között lesz a Hungaroringen a 2022. év egyik legnagyobb, legsűrűbb versenyhétvégéje a Super Racing Fesztivál 2022. Képviseli magát a WTCR (túraautó világkupa), a ETRC (kamion Európa bajnokság) és az ETCR (elektromos túraautó világkupa) sorozat is. Sok magyar versenyző (Michelisz Norbert, Tassi Attila, Nagy Dániel, Kiss Norbert) képviseli majd kishazánkat, lesz kinek szurkolni tehát úgyhogy aki csak tud menjen ki jövő hétvégén a Hungaroringre. Ráadásul a lelátókra tök ingyenes lesz a belépés mindenkinek (regisztráció és jegyvásárlás nem szükséges), egyedül a paddock belépéshez kell jegyet venni, de ugye az nem kötelező.   

A hétvége időbeosztása az alábbiak szerint alakul majd, 

timetable_2022_04_29_hu.jpg

A kijelölt nézői parkolókban ingyenesen lehet majd letenni az autókat, ezek az alábbi helyeken találhatóak,

parkolo.jpg

Egyéb hasznos információk a hétvégével kapcsolatban a Hungaroring hivatalos weboldalán találhatóak, ezt itt érhetitek el, 

https://hungaroring.hu/site/hu/versenyek/super-racing-fesztival

Szöveg: Tommy

Fotók: https://hungaroring.hu/site/hu/versenyek/super-racing-fesztival  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5117845475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása