Megjelent a Salgó rally versenykiírása
ORB, Rally1

Megjelent az Országos Rally Bajnokság Rally1 mezőny nyitóversenyének a március 25-26. közötti Salgó Rally versenykiírása, ezzel egy időben elindult  nevezési időszak is.

mixi2_1.jpg

Amint azt már a nemrég megjelent Rally Guide-ból megtudtuk a futam egy napos lesz, 3 db gyorsaságit tartalmaz melyet háromszor kell teljesíteni. A verseny össztávja jó 312 km, ebből mindössze 104.1 km a gyorsasági távolság. 

A Salgó rallyn az ORB Rally1 és az ORB Rally1-ORC mezőnye vehet részt valamint a verseny része az FIA Közép Európai Zóna kupának, mondjuk ettől nem kell várni, hogy rettenetesen komoly mezőny gyűlne össze. 

A versenyről mindenféle érdekes információk elérhetőek majd a Sportity appon melyet tök egyszerűen le lehet tölteni a telefonunkra. A Salgó rally ide tartozó jelszava: SALGO22.

A pályabejárások március 25. pénteken lesznek, míg a versenynap március 26. szombaton kerül lebonyolításra. 

A gyorsasági szakaszok a következők szerint lesznek kijelölve.

1., Salgótarján - Kazár - Vizslás: 7,4 km

2., Bátonyterenye - Szuha - Mátraalmás: 10,5 km

3., Tótújfalu - Cered - Zagyvaróna: 16,8 km.

Gyorsaságikról térképes elérhetőség "természetesen" még nincs, előbb, utóbb csak kiteszik azt is a weboldalra. Mindenféle egyéb, inkább a résztvevőket érintő, érdeklő információért érdemes megnézni a kiírást ami a lentebbi linken elérhető.

https://rali-bajnoksag.hu/wp-content/uploads/2022/02/0094_220225.pdf?fbclid=IwAR1XIxJDr5bm2fl5LIspiJsx5porfERelcgKBJ64klQgzS8HXSgxp5p4-48 

Szöveg: Tommy

Fotók: Rally Szakági Bizottság

  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7017766118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása