Lefújták a Svéd rally VB futamot
WRC

A koronavírus járványnak "köszönhetően" kezdődnek a problémák a rally világbajnokság 2021. évi sorozatában (is). Először a január 21-24. közötti szezon nyitó Monte-Carlo rallyt "hirdették" meg zárt kapus lebonyolításúra valamint módosították annak időtervét is, hogy alkalmazkodni tudjanak a kijárási korlátozásokhoz.

A mai napon pedig hivatalossá vált amit napok óta pedzegettek, a járvány miatt lemondta a rendező a február 11-14. közötti havas Svéd rally VB futamot. A rendezők fő bevétele a nézői jegyeladásból származik így nézők nélkül nem tudták vállalni a futam megrendezését. 

image_4_1.jpg

A WRC sorozat promótere mindenképp szeretne egy full havas versenyt így elképzelhető, hogy a korábban már megszivárogtatott információk szerint egy téli Finn rally kerülhet megrendezésre Rovaniemi központtal a messzi északi Lappföldön. Ha lesz is verseny kérdés, hogy engedik-e a nézőket, tudnak-e majd külföldi nézők a helyszínre utazni, stb, stb.

Meglátjuk, a promóternek gyorsan kell döntenie mert sok mindenkit érint a döntés.  

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4216340650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása