Bemutatták a Mazda 3 TCR versenyautót
TCR
mazda3tcr_12.jpg
A Mazda cég a mai napon hivatalosan is bemutatta a TCR kategóriás versenyautóját melyet az aktuális Mazda 3-ból építettek.
Az autót az USÁ-ban fejlesztették, a kaliforniai Irvine-ben, és első körben/elsősorban az amerikai kontinensen kívánnak vele versenyezni. A Mazda 3 TCR a 2020-as IMSA Michelin Pilot Challenge bajnokságban mutatkozik majd be.
mazda3tcr_01.jpg
Az autót az a Long Road Racing cég fejlesztette aki annak idején a Global Mazda MX-5 kupás autóit is csinálta.
mazda3tcr_07.jpg
Az autóban a szabályoknak megfelelően egy 4 hengeres soros turbómotor van mely 350 LE-t teljesít. A váltó szekvenciális 6 hangos, kormány mögül vezérelhető alapban a Sadev szállítja. A gátlók a Bilsteintől, az ülés a Sparcotól, az elektronika a Magnetti Marellitől, az adatlogolás a Motectől, a fékek a Brembótól, a felnik a Raystől, az állítható pedálgép pedig a Tiltontól származik.
mazda3tcr_02-1.jpg
A Mazda cég nagyon bízik benne, hogy az autó mind az amerikai kontinensen mind világszerte nagy sikert fog aratni és sikeres versenyautó válik belőle.
Szöveg: Tommy
Fotók: Mazda North American  
mazda3tcr_08.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9115187354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása