Ismét egy FORDulatos Szilveszter!
Szilveszter rally 2018

jedloczky1329.JPG

A JLG Motorsport fiatal versenyzője Jeldlóczky L Márk visszatér kis versenyzői pályafutása legnagyobb sikereinek a színhelyére a Hungaroringre a jubileumi 20. Szilveszter Rallyen. Versenyzőnk az idén itt már szerzett egy futamgyőzelmet a WTCR hétvégéjén az FIA CEZ Zone Trophy és az MNASZ Autós Gyorsasági OB első fordulóján. Majd szintén a Hungaroringen szerezte meg első EB pontját a TCR Europe versenysorozatban.

Most az év végén ismét visszatér a hagyományos családi szakághoz az idén már huszadik alkalommal megrendezésre kerülő nagy rallye ünnepen! Tavaly is maximálisan büszkék lehettünk a Jedlóczky – Somogyi párosra több szempontból is! Egyrészt Somogyi Palira, akinek személyében először versenyzett egy igazi abszolút magyar bajnok a JLG csapatában kinek az óriási szakmai tapasztalatával kiválóan sikerült kiegészíteni Márk kiemelkedő tehetségét. Nagyon hamar összeszokva, folyamatosan építkezve, folyamatosan gyorsulva tudták összerakni a versenyt melynek legjobb eredménye az utolsó gyorsasági szakaszon az ötödik legjobb idő és a verseny végén egy abszolút hatodik helyezés volt. Talán arra is joggal lehettünk büszkék, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkező versenyzőket, komoly bajnokokat is maguk mögé utasítottak az eredménylistán. 2018-ban újra megmérettetik magukat az év végi viadalon és idén akár már a dobogót is megcélozhatják!

jlgszr_1.jpg

Ehhez a technikát ismét a 2018-as FIA CEZ Rally és abszolút Magyar Bajnok Hadik András és profi csapata biztosítja az R5-ös Ford Fiesta formájában.

Az idei Szilveszter Rallye jó kis kihívás lesz a mezőnynek, hiszen jelentős változások lesznek a pálya nyomvonalában. Idén a gyorsasági szakaszok olyan nyomvonalon lesznek kialakítva melyen még nem autózhatott a mezőny mióta a Hungaroringen kerül megrendezésre az év végi nagy presztízs értékű viadal. Mert bizony hiába van amolyan levezető buli versenynek titulálva a rendezvény, azért az élmezőny mindig késhegyre menő küzdelmeket vív a győzelemért és a dobogós helyekért. Reméljük ebbe a küzdelembe most a JLG Motorsport visszatérő alkalmi párosa is alaposan bele szólhat majd!

Ezért minden rallye rajongót nagy szeretettel várunk december 27 és 29. között a Hungaroringen és addig is áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Szöveg, fotók: JLG Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5814509736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása