Barum rally nevezései
ERC

barum.jpg

Jövő hétvégén (augusztus 24-26.) lesz a csehországi Barum rally, az ERC azaz a rally Európa Bajnokság következő fordulója.

Ez az egyik legtradicionálisabb, legrégebbi és az egyik legnépszerűbb rally EB futam ennek megfelelően jó sok nevezés érkezett a verseny szervezőkhöz. Ezek szerint 36 db R5-ös versenyautó lesz, Dani Sordóval, Jan Kopeczkyvel Alexey Lukyanukkal és 3-as rajtszámmal Herczig Norbertékkal! Herczigéken kívül további nyolc magyar páros áll rajthoz különböző kategóriákban. Az R5-ös autók között lesz Skoda Fabia, Ford Fiesta, Peugeot 208 és Hyundai i20 is. De lesz 10 db R-GT kategóriás Porsche 911 és Fiat 124 Abarth is a mezőnyben. Meg persze a szokásos R2-esek és a többiek.

Rajtlisták a hivatalos oldalon elérhetőek ahogyan a többi infó is. 
http://www.czechrally.com/en/24890-documents

Szöveg: Tommy

Fotó: http://www.czechrally.com/en/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6414182809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása