Újra versenyben, ismét hazai pályán!
TCR Europe

jlgcupra.jpg

Lassan már tényleg meg kell barátkoznunk vele, hogy versenyzőnket Jedlóczky L Márkot valahogy mégis mindig csak az utolsó utáni pillanatban kell a mélyvízbe bedobni, amiben általában aztán remekül lubickol!

Ez történik megint a TCR Europe hazai futamán a Hungaroringen Márkal aki mégis ott lesz a hétvégén a rajtrácson a bajnokság hetedik és nyolcadik futamain. Már a Belga futam kényszerű kihagyása miatt is vérzett a szívünk, hogy nem versenyezhettünk a legendás Spa-i pályán, de egészen e hét elejéig úgy nézett ki, hogy a legrosszabb és legfájóbb hírt kell közzétennünk, hogy a hazai futamon sem tudunk rajthoz állni!

De imádott sportágunkhoz sokszor szerencse is kell, ami úgy látszik most mégsem hagyott el minket teljesen így nagy örömmel jelentjük be, hogy a JLG Motorsport színeiben Jedlóczky L Márk a hétvégén ismét ott lesz a TCR Europe mezőnyében. A lehetőség egy nagyszerű sporttársi összefogásnak köszönhető, amiben minden állandó támogató, barát és csapattag mellet külön nagy köszönet illeti ismét Zengő Zoltánt is, hogy a hazai futamon is a Zengő Motorsport biztosítja a szervizhátteret a JLG Motorsport számára.

markjedloczky.jpg

Márk természetesen a nehéz hullámzó körülmények ellenére is a lehető legnagyobb lelkesedéssel készül a hazai versenyhétvégére és remélhetőleg a hazai pályán végrehajtott első EB pontszerzéssel tudja megörvendeztetni majd a csapatot és a szurkolókat!

Ráadásul reméljük, hogy a hétvégén minden eddiginél több hazai szurkoló látogat majd ki a Hungaroringre a helyszínen buzdítani Márkot és a többi magyar versenyzőt, hiszen az egész hétvégén a nézőtérre való belépés ingyenes lesz a mogyoródi versenypályán!

Gyertek szurkoljatok!

Szöveg és fotók: JLG Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9214094983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása