Hétvégén Mikulás Rally lesz Veszprém környékén

mikulas.JPG

Miután mindenhol véget értek a rally bajnokságok, Európa szerte kezdetét vették az év végi buli versenyek. Két hete volt a Prazsky Rallysprint értelemszerűen Prágában és a Santa Domenica Rally Show Horvátországban. Múlt héten az egyik legnagyobb volumenű eseményt tartották a Monza Rally Show-t.

E hétvégén Veszprém környékén pedig kezdetét veszi az itthoni évadzárók legrégebbike a Mikulás Rally. A verseny hagyományosan murván utakon zajlik majd, szombaton pályabejárás míg vasárnap három gyorsot kell kétszer teljesítenie a mezőnynek. 

Előreláthatólag szépszámú mezőny vág neki a hétvégi megmérettetésnek, 15db R5-ös autó lesz, szinte az egész élmezőny rajthoz áll. Mellettük sok amatőr versenyzőpáros is részt vesz a versenyen.

A versenyről mindenféle fontos információ megtalálható az esemény hivatalos weboldalán a 

https://www.mikulasrally.hu/ -n.

https://www.larocosport.com/uploaded/2017_mikulas/2017_mikulas_beerkezett_nevezesek_2017_12_03.pdf

 

Szöveg: Tommy

Fotó: https://www.mikulasrally.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3413424561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása