Több magyar versenyző a DTM hazai hétvégéjén

Kicsit megtévesztő a cím de ennek ellenére azt gondolom igen csak jó hírrel szolgált a DTM sorozat szervezője. A múlt héten jelentették be, hogy az FIA Formula 3 bajnoksága mellett a TCR sorozata lesz a június 16-18. közötti hazai DTM futam másik betétfutama. Ahol pedig ott van a Zengő Motorsport színeiben induló Ficza Ferenc valamint a Michelisz Norbert-hez köthető M1RA csapat is. Ahol pedig az olasz Roberto Colciago mellett ott versenyzik a fiatal Tassi Attila is. Ráadásul a Hungaroringen egy harmadik Honda Civic-kel csatasorba áll maga a csapatfőnök Michelisz Norbert is. A mai napon pedig kiderült, hogy a Team Unicorse színeiben egy Alfa Romeoval rajthoz áll Jedlóczky L. Márk is. Ha minden a tervek szerint alakul akkor Ficza Ferenc talán pont a hazai közönség előtt mutathatja be a legújabb KIA Ceed TCR versenyautóját. Az autót egyébként az osztrák Manfred Stohl által működtetett STARD csapat építi. 

fb_img_1496255208007.jpg

Ahhoz képest, hogy sem a DTM-ben sem a Formula 3-ban nincs egy magyar versenyző sem, a TCR sorozatnak köszönhetően mégis lesz pár hazánkfia akiért szoríthatunk. Ráadásul egyikük sem fakezű, igencsak bízhatunk a jó eredményekben is.

dtm-1495383226.jpg

A verseny hétvégének van már ideiglenes időterve melyet alább találtok.

fb_img_1496219118755.jpg

Már a DTM mezőny és a Formula 3 miatt is megérte volna a Hungaroringre menni de így, hogy még egy színvonalas betétfutam lesz amiben ráadásul négy magyar versenyző is csatasorba áll nincs mese, ott a helye minden autósport rajongónak!

fiaf3-1495365166.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: www.dtm.com, www.fiaf3europe.com, internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4312556135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása