73. Members' Meeting, Goodwood

2015. március 21-22-én rendezték Goodwoodban Lord March birtokán a Goodwood Race Circuit versenypályán a 73. Members' Meeting elnevezésű autós őrületet.

cabimageresizer_21.jpg

Amint azt már a Goodwoodi rendezvényektől megszokhattuk ezen a hétvégén is hemzsegtek az autóritkaságok és az ismert versenyzők.

cabimageresizer_25.jpg

És micsoda hétvége volt ez megint! Ez a rendezvény is egy vitathatatlan sikerré vált, teljes teltházas közönség élvezhette egész hétvégén a különböző versenyprogramokat a pályán és sok egyéb programot a pályán kívül. 

cabimageresizer_13.jpg

Tizenkét különféle futamot rendeztek a különböző korok és kategóriák versenyautóinak. Láthattunk itt a hetvenes évekből származó magas airboxos F1 autókat, nem is olyan régi McLaren GTR-ek tucatját, egy modern Mercedes Benz AMG F1-est, volt jó pár darab C csoportos Le Mans-i autó, 1920-ból származó Bugatti GP járgányok, korai Can Am versenyautó, Porschék megszámlálhatatlan mennyiségben és a többi. 

do_3_2.jpg

A versenyautókat olyan ismert nevek kormányozták mint Derek Bell, Jochen Mass, Kenny Brack, Steve Soper, Richard Attwood, Andrew Jordan, Emanuelle Pirro, Matt Neal és Max Chilton.

cabimageresizer_4.jpg

1976 F1 bajnokának James Huntnak egykori Hesketh 308-as versenyautóját fia Freddie Hunt vezette Goodwoodban. Érdekes volt őt látni apja autójában, az apja által használt sisak dekorral és mint a legendás James Huntnak volt, fiának Freddienek is hosszú szőke haja van, mintha egy időutazáson lettünk volna és magát Jamest láthattuk volna. 

cabimageresizer.jpg

cabimageresizer_8.jpg

Azt, hogy melyik kategóriát ki nyerte meg és milyen autóval nem olyan érdekes mint a képek és a videók melyek a hétvégén készültek. Inkább ezeket nézegessük mint, hogy az idő eredményeket böngésszük, jó szórakozást!

cabimageresizer_9.jpg

cabimageresizer_7.jpg

cabimageresizer_6.jpg

cabimageresizer_5.jpg

cabimageresizer_23.jpg

cabimageresizer_3.jpg

cabimageresizer_20.jpg

cabimageresizer_2.jpg

cabimageresizer_19.jpg

cabimageresizer_18.jpg

cabimageresizer_17.jpg

cabimageresizer_12.jpg

cabimageresizer_14.jpg

cabimageresizer_11.jpg

cabimageresizer_10.jpg

mclaren-f1-demonstration.jpg

cabimageresizer_31.jpg

cabimageresizer_27.jpg

cabimageresizer_26.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Goodwood Media

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr327301765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása