Oldtimer kiállítás Bécs mellett

ot_messe_tulln.JPG

Május 16-17-én lesz az idei immár 27. Oldtimer Messe a Bécstől észak nyugatra kb. 35km-re fekvő Tulln városában.

Közel 750 kiállító lesz jelen, köztük autótulajokkal, klubokkal, múzeumokkal és a legkülönfélébb kereskedőkkel.

Minden látogató aki 1985 előtt gyártott autóval érkezik, szabadon beállhat a kiállítás nyugati oldalán lévő belső területre.

Az idén első alkalommal lesznek láthatóak az 50-es és 70-es évek legvadabb amerikai Hot Rod-jai, Fantasy Car-ok, film szereplő autók, kb. 40db lesz belőlük.

60 éves a Citroen DS, ezen alkalomból megcsodálhatunk majd 24db limuzin, kombi és kabrió DS-t a gyártó egykori palettájáról.

A gyors, látványos és veszélyes együléses formula autókból is lesz pár darab az 50-es, 60-as évekből.

Idén 50 éves a Matra DJet/Jet típus. A gyártó 1500db-ban kézzel készült típusából is láthatunk kiállított példányokat.

Felsoroltakon felül a kiállítás megemlékezik a 40 éves Lancia Beta Monte Carlo-ról, az 50 éves Puch MC50-ről illetve itt lesznek az elmaradhatatlan kultikus és muzeális korú traktorok is.

Kiállítás mindkét napon 9.00 - 18.00 között tart nyitva, felnőtt belépő 13.- €, gyerekjegy 4.- € (6éves kor alatt ingyenes), mozgássérülteknek 11.- €.  

Jó kis buli ez az erre fogékonyaknak, nagyon sok youngtimer, motorkerékpár és egy különleges hangulatú használt alkatrész börze is várja a látogatókat

Aki tudjon menjen ki egy napra, annyi idő alatt kényelmesen végig lehet nézni és Budapestről oda vissza nyugodtan meg is lehet járni egy nap alatt. 

tulln_terkep.JPG

Szöveg: Tommy

Fotók: Oldtimer Messe 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr417369796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása