Harri Rovanpera egy Peugeot 307 WRC-vel indul az Eifel rallyn
Eifel rally

Több egykori gyári WRC csapat, köztük a Peugeot Sport korábbi (2001-2004) gyári versenyzője, a finn Harri Rovanperä is rajthoz áll a nyáron megrendezésre kerülő németországi Eifel Rallye Fesztiválon. Amint azt talán mindenki tudja, hogy Harri fia, az immár kétszeres rally világbajnok Kalle Rovanpera.

ot_a_21_rovanpera_1.jpg

A rally központja tehát Németországban, Daun városában és annak közelében lesz, augusztus 15-17. között ahol Harri Rovanpera egy Peugeot 307 WRC-vel fog versenyezni, egy olyannal, amivel a 2004-es szezonban, a Peugeot-s érában is vitézkedett.

Rajta kívül egykori csapattársa és honfitársa, 2000 és 2002 rally világbajnoka, Marcus Grönholm is rajthoz az Eifel rallyn, ő két autóval próbálkozhat majd, egyelőre még nem ismert ennek módja. Neki egy Peugeot 206 WRC-t és egy Toyota Corolla WRC-t biztosítanak a szervezők.

A teljes nevezési listát május 1-jén, szerdán teszik közzé.

Szöveg: Tommy

Fotó: ewrc-results.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4818392835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása