Ogier indul a Monte-Carlo rallyn
WRC

A 2022-ben nem teljes rally világbajnoki szezont teljesítő Sebastien Ogier nem meglepő módon rajthoz áll a januári Monte-Carlo rallyn, azon a rallyn melyet pályafutása során nyolcszor nyert meg.

Ogier jövőre Esapekka Lappival fog osztozkodni a harmadik Toyota Yaris Rally1 Hybrid autón. Hogy melyik futamokon kíván még rajthoz állni egyelőre nem ismert. Az új szezonban már Benjamin Veillas fogja diktálni az itinert miután Julien Ingrassia idén év végén kiszáll Ogier mellől.

wrc_2021_rd1_258_1.jpg

De amíg várunk a 2022-es Hybrid rallyautókra még hátravan a jövő heti Monza rally, ahol eldől, hogy Ogier újra világbajnok lesz, immár nyolcadszor vagy csapattársa Elfyn Evans lesz az idei rally világbajnok, életében először. Ogier előnye 17 pont Evans előtt.

Szöveg: Tommy

Fotó: Toyota Gazoo Racing

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4816751408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása