A Rallylegend nevezési listája
Rallylegend

locandina_rl.jpg

Ari Vatanen, Miki Biasion, Ken Block, Franco Cunico, Renato Travaglia, Piero Longhi, Francois Delecour, Adrien Fourmaux, Paolo Diana, Frank Kelly és a magyarok, Nagy Tamás, Gabura Krisztián, Kovács György, Dudás István, Merencsics Árpád és sokan mások. Legújabb WRC-k, régebbi WRC-k, B-s autók, A-s autók, F2-es autók, Ladák, BMW-k Porschék és rengeteg miegymás. Megjelent a 18. Rallylegend idei nevezési listája!

A vírus para miatt kevesebb az indulók száma mint azt megszokhattuk és szemmel láthatóan kevesebb a külföldi induló így nagyobb az olasz és a san marinói versenyző párosok aránya. A különböző kategóriákban összesen 127 páros fog a jövő héten, október 1-én csütörtökön elrajtolni San Marinóban.

A nevezési lista ezen a linken érhető el, http://www.rallylegend.com/images/2020/iscrittiwebdef.pdf.

A versenyt teljesen nyilvánosan tervezik megrendezni. Azaz a nézőket ugyanúgy beengedik mindenhová mint eddig bármikor, de természetesen mindenkit óvatosságra intenek és kérik betartani a már unalomig ismert aranyszabályokat. Azaz viselj maszkot, moss kezet, tarts távolságot és ha betegnek érzed magad légyszíves maradj otthon, ne menj versenyt nézni.

 119020207_2607842096194698_3091479183741231130_o.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók és nevezési lista: http://www.rallylegend.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7116215664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása