Kris Meeke visszavonul a rali VB-ről
WRC

Ahogy az várható volt Kris Meeke visszavonul a rali VB küzdelmeiből. Az idén még a Toyota gyári versenyzőjeként a Yaris WRC-vel versenyző brit Meeke-nek jövőre nem biztosít helyet a Toyota csapat. Meeke így autó nélkül maradt és tegnap a közösségi médiás platformjain jelentette be, hogy 2020-ban elköszön a rali VB-től és talán új kihívások után fog nézni.

meeke_2.jpg

Kris Meeke egy rohadt gyors versenyző (volt), bármikor képes volt harcolni a győzelemért, de sajnos sokszor hibázott is ami sehol nem vette ki jól magát, így a Toyotánál sem akik az összes versenyzőjüket lecserélték a 2020-as szezonra.

meeke2.jpg

Meeke pályafutása során öt rali VB futamon győzött, 2017-ben a Citroen C3 WRC-vel Spanyolországban, szintén 2017-ben a Citroen C3 WRC-vel Mexikóban, 2016-ban a Citroen DS3 WRC-vel Finnországban, 2016 a Citroen DS3 WRC-vel Portugáliában és 2015-ben is a Citroen DS3 WRC-vel Argentínában.

Szöveg: Tommy

Fotók: Kris Meeke facebook, internet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1815347696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása