Már kaphatóak a jövő évi Goodwoodi belépők

20140627_123850.jpg

Nyilvánosságra hozták a jövő évi két fő goodwoodi esemény dátumát és ezzel együtt elkezdték a jegyek árusítását is. 

A két nagy buli pedig nem más mint a 2016. június 23-26. közötti Festival of Speed a világ legnagyobb autós-motoros dzsemborija. Felsorolni is nehéz mi van itt csütörtöktől vasárnapig, minden de tényleg minden ami és aki autó és motor témában valaha létezett vagy létezik a földön. A rendezvény a házigazda Lord March végeláthatatlan birtokán zajlik többek között az aszfaltos hegyi pályán és a murvás erdei rali pályán.

 

A másik nagy buli a szeptember 9-11. között rendezendő Goodwood Revival nevezetű veterános hétvége. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a világ legnagyobb és legismertebb veterános és történelmi hangulatú eseménye. A hétvégén az 1948 és 1966 között gyártott járgányokkal lehet rajthoz állni, de a Festival of Speed-del ellentétben ez nem a birtokon hanem Lord March saját versenypályáján a Goodwood Motor Circuit-on kerül megrendezésre.  

Az idén is rengeteg világsztár tette tiszteletét a két goodwoodi rendezvényen. Többek között itt volt Valentino Rossi és Casey Stoner, Freddie Spencer, Kenny Roberts és John Surtees a kétkerekű motorsportok világából. Az autóversenyzők közül rajthoz állt Jenson Button és Sir Jackie Stewart, az amerikai Don ‘Big Daddy’ Garlits, Richard Petty és Ken Block, és a Le Mans-i hősők Tom Kristensen, Derek Bell és Emanuele Pirro.

Blogba (15).jpg

A jegyek sosem voltak olcsók, de most, hogy az angol font árfolyama szörnyen magasan van még szívbemarkolóbb tapasztalni, hogy mennyi az annyi. De aki megteheti ne habozzon mert egyre kevesebb a környékbeli szálláshely és a belépőjegyek is nagyon hamar el szoktak fogyni. 

Ha valaki kedvet kapott a hivatalos honlapon lehet megrendelni a jegyeket, https://ticketing.goodwood.com/PagesPublic/home/home.aspx.

Szöveg: Tommy

Fotók: Tommy, videók: internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr238051074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása