Alpinestarsban a Hyundai Shell World Rally Team

dani-sordo_1_.jpg

A Hyundai Shell World Rally Team az Alpinestars ruházatát fogja használni 2015-től. Ennek értelmében a versenyzők mindannyian az Alpinestars cipőit és könnyű de magas minőségű overálljait fogják használni mind a teszteken mind a versenyeken. 

marc-marti.jpg

Az Alpinestars a világ egyik vezető motorsport ruházatot és cipőket gyártó cége. A versenyzői overállok, kesztyűk, cipők és az alsó ruházat is mind ultrakönnyű anyagból készülnek és anatómiailag optimalizálva tökéletesen illeszkednek a testre, ezáltal is kiváló védelmet nyújtva a versenyző párosoknak. 

thierry-neuville.jpg

Michel Nandan csapatvezetője elmondta: "Miközben a csapat készül a második WRC szezonjára nagy örömünkre szolgál, hogy megállapodtunk az Alpinestars-szal az együttműködésben. Új partnerünk magas színvonalú és alacsony súlyú ruházata is hozzá fog járulni csapatunk súlycsökkentési harcához miközben kényelmükkel versenyző párosainkat is segítik abban, hogy legjobb tudásuk szerint teljesítsenek."

nicolas-gilsoul.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Shell World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr116976021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása