Craig Breen kapja a 3. Hyundai Rally1-et a Horvát rallyn
WRC

Az idén februárban a Svéd rallyn elért második helyezése után a Hyundai Motorsport úgy döntött, hogy Craig Breen-t nevezi harmadikként Thierry Neuville és Esapekka Lappi mellé a soron következő, április 20-23-i Horvát rally VB futamra. Ennek megfelelően az ír pilóta kapja a hármas számú Hyundai i20 Rally1-et, hogy bizonyíthasson vele Horvátország igencsak vegyes minőségű aszfaltcsíkjain.
Logikus választás ez a csapattól, hiszen az ír pilóta jó tapasztalattal rendelkezik a Horvát rallyn, miután 2022-ben még az M-Sport színeiben negyedik helyen ért célba, ezt megelőzően 2021-ben pedig nyolcadik lett, akkor szintén a Hyundai alakulatánál versenyzett.

craig-breen_2c499_f_1400x788.jpg

Az idén eddig eltelt és soron következő rallykon az alábbiak szerint osztott lehetőséget a Hyundai Motorsport a hármas számú autójára, Monte Carlo rallyn és a Mexikó rallyn Neuville, Lappi és Sordo bizonyíthatott, míg a Svéd rallyn és a Horvát rallyn Neuville, Lappi és Breen kaptak/kapnak lehetőséget.

breen_6.jpg

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Motorsport, www.wrc.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2718076824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása