Lada uralom a Kazincbarcika rallyn
Rally2, Rally3

Az elmúlt hétvégén, július 2-3-án volt a Rally2 és Rally3 bajnokságok aktuális fordulója a BAZ megyei Kazincbarcika rally melyet a korábbi évekből, évtizedekből már unalomig ismert, egykoron a Miskolc rallynak is részét képező gyorsaságikon bonyolítottak le. Persze ez nem baj, ezek a pályák vannak, ezt kell szeretni (vagy nem), ezen kell menni és kész.

A verseny - ami rettenetes hőségben zajlott - szombaton kezdődött a miskolci salakmotor pálya prológjával majd vasárnap három gyorsaságit kellett teljesítenie a párosoknak. A Rally2 és az AllStars mezőnynek ezeken háromszor kellett átmenniük, jó 75 km hosszban, míg a Rally3 mezőnyére két körben, bő 50 km hosszban vártak ugyan ezek a gyorsaságik.

A Rally2 mezőnyében a Krehlik Nándor - Kálna Tamás kettősnek sikerült a leggyorsabban teljesítenie a versenyt így a Lada VFTS-sel megnyerték a Kazincbarcika rallyt.

krehlik2.jpg

A Rally3 mezőnyt a Zákányi János - Vidécz Zsolt páros nyerte a Lada 2105-tel.

zakanyi_1.jpg

Az AllStars mezőnyben szintén Ladával nyertek. Itt a Kovács Zoltán - Holló Barnabás - Lada VFTS trió győzte le az Írországból meghívott Frank Kelly-t és az ő félelmetes hangú és erejű Ford Escort-ját.

Szöveg: Tommy

Fotók: Rally Szakági Bizottság

    

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4617876079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása