Klausz Kristóf nyerte a Mikulás rallyt
Mikulás rally

Egy héttel a Mikulás előtt, tegnap, november 28-án volt az immár 25. Mikulás rally a Veszprém környéki lőtereken, ennek megfelelően idén sem bonyolították túl a pályákat, volt egy Kislőtér és egy Nagylőtér. 

A futam mindig is tét nélküli év végi buliverseny volt, kivéve tavaly amikor a covid miatt bajnoki futammá avanzsált. 

kk.jpg

De az idén újra buliverseny volt, nézők is mehettek és jó móka kerekedett belőle, köszönhetően többek között a versenyt megelőző két napos esőnek ami alapos sártengerré változtatta az öt darab lőtéri gyorsaságit.

A versenyre nagyjából száz páros nevezett, voltak hagyományos rallyautók, tereprally autók és a mostanában divatos és egyre elterjedtebb side by side buggyk/quadok, nekik hatványozott élmény lehetett a pocsolyában, sárban való száguldás.

Öt gyorsasági és majd 83 km után a versenyt végül a Klausz Kristóf - Csányi Botond kettős nyerte meg a Skoda Fabia Rally2-vel. A futam végeredménye az alábbiak szerint alakult,

miku_vege.JPG

Ha minden jól megy az idén lesz még egy móka verseny, mégpedig december végén a Hungaroringen tartandó Szilveszter rally.   

Szöveg: Tommy

Fotó, eredmények: Klusz Kristóf facebook - MGR images, www.rallylive.hu 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6616768328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása