Biztosnak tűnik a GP Ice Race 2022

rs130.jpg

Biztosnak tűnik a 2022. január 28-30. közöttre tervezett GP Ice Race rendezvény az ausztriai Zell am See-nél. Legalábbis az esemény facebook oldaláról az látszik, hogy minden (covid) nehézség ellenére a szervezők nagyon készülnek arra, hogy 2020. után 2022. januárjában ismét megrendezhetik ezt a gyakorlatilag páratlan, téli, havas, jeges autós, motoros bulit.

porsch.jpg

Ugyan a hivatalos weboldal még fejlesztés alatt áll, de a belépőjegyeket elkezdték már árulni valamint a résztvevőknek is meg van nyitva a nevezési felület. Egyéb információkat a facebook-on találni, de ott szinte napi rendszerességgel jelennek meg fotók pár sor kíséretében amivel azt próbálják erősíteni mindenkiben, hogy egy év kényszerszünet után, 2022. január 28-án igenis kezdetét veszi a GP Ice Race a Zell am See melletti repülőtéren. Azt mondják, hogy az autó, motor és síbolondok nem akarhatják kihagyni ezt a rendezvényt! Majd meglátjuk, nagyon bízunk benne, hogy az Ausztriában jelenleg érvényes rendkívül szigorú covid ellenes intézkedéseknek hasznát veszik és semmi nem akadályozhatja meg az érdeklődőket, hogy elutazzanak Zell am See-hez!

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.gpicerace.com/ 

rb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7616768734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása