Pirelli gumik a Horvát rallyra
WRC, WRC2, WRC3, JWRC

A szezon nyitó havas, jeges, aszfaltos Monte-Carlo rally és az azt követő full havas Arctic rally után a hétvégén következő full aszfaltos Horvát rally VB futamra a képen látható versenygumikat szállítja a Pirelli. Összesen 2700 darabot melyből 700 darab a WRC autóké.

A WRC autókkal versenyzők 24db gumit használhatnak el a hétvége során, plussz négy darabot a csütörtöki shakedown szakaszon. A Pirelli adja a gumiabroncsokat verseny többi négykerék meghajtású autójához is, beleértve a hét darab WRC2-be és a tizenöt darab WRC3-ba nevezett autóhoz is.

A Junior WRC bajnokság amelynek 2018 óta a Pirelli a beszállítója most kezdi meg a 2021-es szezonját az egyforma kétkerék meghajtású Ford Fiesta Rally4 autókkal. Nekik összesen 300 darab gumiabroncs áll majd rendelkezésre.

A Horvát rallyra a P Zero RA Hard (kemény), a P Zero RA Soft (puha) és a Cinturato RWB (eső) gumikat szállítja a Pirelli, ezekből kell kitalálni ki hány darabot kíván felhasználni.

pirelli_horvat_rally.jpg

Szöveg: Tommy

Fotó: Pirelli

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4416506300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása