Öt futamos lesz a JWRC bajnokság
WRC, JWRC

A rally világbajnokság keretein belül a fiataloknak kiírt Junior bajnokság a JWRC az idén öt futamból fog állni, azaz aki azt akarja, hogy értékeljék a bajnokságban annak a megadott öt futamon kell majd rajthoz állnia. Mehet a többi VB futamra is ha úgy tartja kedve, de értékelni ezt az öt futamot fogják: Horvátország (aszfalt), Portugália (murva), Észtország (murva), Belgium (aszfalt) és Spanyolország (aszfalt).

ff_rally4.JPG

A sorozatban résztvevő párosok idén is Ford Fiestával versenghetnek. Az idén a Rally4-re keresztelt korábban R2-nek kategorizált autókkal kell csatázniuk. Az M-Sport csapat lengyelországi műhelyében gyártott, fejlesztett Fiestákat 1.0 literes, háromhengeres, kb. 200 lóerős turbómotorral szerelik mely az első kerekeket hajtja meg egy öt gangos SADEV szekvenciális váltón keresztül.

Szöveg: Tommy

Fotó, naptár: M-Sport, www.wrc.com 

280121_jwrc-calendar-2021_001_c8ae4_frz_1400x788.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5416411712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása