Két Finn rally egy szezonban?
WRC

f097a79dc4120b29_800.jpg

Újabb hír kapott napvilágra a 2021. évi rally világbajnoksággal kapcsolatban. A szezonnyitó Monte-Carlo rally felől egyelőre nem érkeztek aggasztó hírek, jelenleg úgy tűnik azt meg fogják tartani. De a február 11-14. között a Torsby régióban tervezett Svéd rally megrendezése veszélybe kerülni látszik. Sajnos Svédországban elég nagy a baj a koronavírussal kapcsolatban és mivel a Svéd rally szervezőinek a nézői jegybevétel a fő bevételi forrásuk ezért nem képzelhető el egy nézők elől elzárt rally verseny. 

Annak érdekében, hogy a 2021-es szezon ne az elmaradó versenyekről szóljon elkezdődtek a háttérmunkák az esetlegesen lemondásra kerülő Svéd rally helyett egy téli Finn rally beiktatására az észak finnországi Rovaniemi körzetében. Ez azért is fontos lenne mert a WRC szervezői mindenképpen szeretnének egy teljesen, klasszikusan havas rally futamot tartani és ha a Svéd rally kiesik akkor Finnország optimális helyszín lenne egy helyettesítő futam részére. 

No majd meglátjuk mit hoz a nem is olyan távoli jövő. Sajnos ez az átkozott korona vírus még gazdagon jelen van itt Európában ezért bármi előfordulhat az élet bármely területén.

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1216334646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása