A II. Rally Hungary nevezési listája
ERC

rally-hungary-2020-logo-1.png

Nemrég megjelent a november 6-8. között rendezendő II. Rally Hungary ERC, azaz rally Európa Bajnoki futam nevezési listája. 

E szerint a Rally Hungary ERC mezőnyében 56 páros nevét olvashatjuk, ebből 33 db a csúcskategóriás R5-ös vagy Rally2-es autó, hívjuk ahogy akarjuk. De van rendes létszám a többi kategóriában is. És igen, rajta van a nevezési listán mindenki akinek a neve korábban már napvilágra került, azaz Mikkelsen, Ostberg, Breen és Solberg. De itt lesz a komplett ERC élmezőny akinek még fontos, hogy pontot szerezzen az év végi értékelésben. Így jön Lukyanuk, Munster, Llarena, Cais vagy Herczig. És elég sok hazai páros is az ERC értékelésbe nevezett nem az ORB-be. Tök jó, hogy gyakorlatilag mindegyik mai R5-ös autóból láthatunk majd, így lesz VW Polo, Ford Fiesta, Citroen C3, Skoda Fabia és Hyundai i20 is.   

Jó csemegézést a nevekhez!

nevlista1.jpg

nevlista_2.jpg

Szöveg: Tommy

Nevezési lista: https://rallyhungary.com/media/show/850

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4316263306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása