Katsuta is indul az Észt rallyn
WRC

unnamed_27.jpg

A rally VB-n vitézkedő, már egyéni és csapat bajnoki címmel is rendelkező TOYOTA GAZOO Racing csapat WRC Challenge Programja újraindul.

A Covid-19 vírus miatt három futam után megállított sorozat a 2020-as FIA Rally világbajnokság szeptember 4-6. között egy új helyszínen, Észtországban a Rally Estoniával újraindul. Ezzel a csapat saját neveltje a japán Takamoto Katsuta újra beülhet Toyota Yaris WRC versenyautóba és bizonyíthat, valamint tapasztalatot szerezhet annak érdekében, hogy az első számú versenyzők egyikévé válhasson.

A 27 éves Takamoto Katsuta a 2020-as szezonban a Rallye Monte-Carlo-n és a Svéd rallyn indult a Toyota Yaris WRC-vel mielőtt COVID-19 megállította a bajnokságot és a világot, megváltoztatva ezzel sok mindent, köztük a rally világbajnokság naptárát is. Egy egész komplett kis program volt neki összeállítva, amiből az Észt rallyt nem nézve a következő futamok maradtak, Rallye Deutschland, Rally Italia Sardegna és a hazai futama a Rally Japan.

unnamed_1_12.jpg

A kialakult helyzetet figyelembe véve jó, hogy legalább ennyi megmaradt neki, bízzunk benne, hogy a 2021-es szezont már nem fogja veszélyeztetni a Covid-19 vírus.

Szöveg: Tommy

Fotók: https://toyotagazooracing.com/wrc/  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2915993922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása