Itt van Ken Block legújabb filmje a Climbkhana TWO
Ken Block

block2.jpg

Megjelent Ken Block legújabb videója a Climbkhana TWO: Tianmen Mountain.

block_1.jpg

Ezt a Kínában található Tianmen hegyen lévő, a világ egyik leveszélyesebb szerpentinén forgatták a 914 lóerős Ford F-150 Hoonitruck-kal. Sokan fikázzák Block-ot, hogy a raliban béna meg minden, de ez a videója - mint az előzőek is - jó szórakozást nyújt majd kilenc percen át.

Szöveg: Tommy

Videó: www.youtube.com 

Fotók: Ken Block facebook

block3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3615313462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.19. 22:04:07

Két percig bírtam, ez a vég nélküli repetitív faralgatás max gyerekeknek izgalmas.

Jeff 2019.11.19. 22:59:42

Ja, ez uncsi. A korábbi videoit szerettem, de ebből kb. két perc elég volt.

Treff Bubi 2019.11.20. 08:12:31

Nekem nagyon tetszett. Azért megnézném, mennyi ideig tart, meg milyen módszerrel forgatnak le egy ilyen menetet. Gondolom, rövidebb etapokra osztják fel az utat, a fülében meg folyamatosan kapja az infót a következő szakaszról.
Amúgy a füstölés min múlik? A panda körül szépen eltakarta a kilátást, de kb. 4:15-nél is van egy pörgős szakasz, ahol már egyáltalán nincs gumifüst.

БУММЕР 2019.11.20. 10:46:28

Unalmas és ingerszegény...maga a Ken Block imàzs is kezd erösen màllani...az elején is mondjuk az ujdonsàg varàzsa adta el...majd jott az összes többi koppintàs és màra inkàbb unalmas teleregény mintsem egy innovativ produkcio...

Màr a panda utàn jött a FF...3. utàn a nézzünk màst...

Biztos ebben is rengeteg mukaora és dollàr benne van...pont annyira érdekes mint a bosszuàllok utolso része...semennyire...

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása