A Rally Hungary 2019 nevezési listái
ERC, ORB

rh19.jpg

Megjelentek a jövő heti Rally Hungary ERC és ORB valamint ORC illetve Historic bajnokságok versenyének a Rally Hungary 2019-nek a nevezési listái. 

Az Európa bajnoki mezőnybe azaz az ERC-be 38 páros adta le a nevezését. Köztük természetesen mindhárom bajnok esélyes versenyzőpáros is. Itt lesz 24db R5-ös autó, 3db R-GT, 1db R4-es, 9db R2-es és 1db R1-es kategóriájú versenyautó. A nevezési lista a verseny hivatalos oldalán megtalálható, https://rallyhungary.com/media/show/401

Az ORB és ORC mezőnybe 62 páros adta le nevezését, gyakorlatilag semmi meglepőt nem találunk, lesz mindenféle járgány, 6db R5, több R2, R4, egy Subaru WRC, BMW-k, Ladák, Toyota AE86, elsőhajtásúak, akit részleteiben érdekel az itt meg tudja nézni, https://rallyhungary.com/media/show/402 .

A Historic bajnokságba mindössze 14 páros nevezett, de itt még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa így itt parázs csaták várhatóak. Az idevonatkozó nevezési lista itt található, https://rallyhungary.com/media/show/403

A versennyel kapcsolatban most már ismerjük a programot, a térképeket és a nevezőket is, így sok újdonság már nem várható a november 8-i rajtig. Illetve ígértek még egy olyan térkép frissítést amin jelölve lesznek a nézői pontok és az is, hogy az adott gyorsasági melyik része az ami a nézők elől elzárt terület.

A rendező külön kér minden versenyre látogatót, hogy ahol lehet vegye igénybe az ingyenes nézői buszjáratokat és azokkal jusson el a kijelölt parkolóból a gyorsasági szakaszra. Mivel ez egy Európa bajnoki futam lesz nem engedhető meg, hogy az etap útvonalak a nézők által okozott közlekedési dugók miatt beálljon, a haladás azokon akadályozva legyen. Az FIA illetékesei könyörtelenül ki fogják venni azt a gyorsaságit amelyiken kuplerájt tapasztalnak! Próbáljon mindenki arra törekedni, hogy ne rontsa el se a saját se más szórakozását.   

Szöveg: Tommy

Fotó: https://rallyhungary.com/ 

rh19_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1915278492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása