A Német rallyra készül a Toyota WRC csapata
WRC

jml3.JPG

A rally VB-n június 10-e óta nyári uborkaszezon van, akkor ért véget a Szardínia rally amit Thierry Neuville nyert meg a Hyundai i20 WRC-vel. Legközelebb a Finn rally lesz, de az is még három hét. A csapatok addig pihenéssel és tesztekkel készülnek a nyári szünet végére.

jml.JPG

Így tett a Toyota Gazoo Racing WRC csapat is akik a Finn rallyra való felkészülés után már az azt követő Német rallyra készülnek. 

Egy ötnapos németországi tesztet terveztek, ebből három napot a Mosel völgyi szőlőföldeken és kettőt a Baumholderi katonai területen. Az autót először Jari-Matti Latvala próbálhatta ki. 

jml2.JPG

Szöveg: Tommy

Fotók, videók: internet 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5114092807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.07.05. 12:33:34

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása