Rajtszámos nevezési lista a Veszprém rallyra

kepkivagas_29.JPG

Jövő hétvégén, július 6-8. között lesz a soron következő ORB, ORC, Rally2 futam.

Az ORB/ORC kategóriába 59 db nevezés érkezett, ebből 20 db az R5-ös autó! Az idén az ERC-ben vitézkedő Herczig Norberték és a Botka Dávidék is rajthoz állnak, míg a tavaly jól szereplő, egy versenyre visszatérő Benik Balázs most kihagyja  futamot. Viszont ismét láthatjuk majd Bútor Róbertet a Skoda Fabia R5-tel. Ha minden igaz jön a cseh Antonin Tlusták is egy Fabia R5-tel valamint lesz még külföldi vendég Romániából és Ausztriából is. A listát itt nézhetitek meg, https://mnasz.rallylive.hu/veszprem-rallye-2018-orb/nevezok. 

A Rally 2 mezőnyben a nevezési lista alapján mindössze 26 db nevezés érkezett, ők azok, https://mnasz.rallylive.hu/veszprem-rallye-2018-r2/nevezok.

Az ORB/ORC mezőny szombat-vasárnap fog küzdeni míg a Rally2 csak vasárnap száll csatába. További infók a verseny hivatalos honlapján vannak, https://www.veszpremrallye.net/.

Szöveg: Tommy

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5814081545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása