WTCR Budapest időterve

unnamed_1.png

Alább látható az április 26-29. közötti FIA WTCR, az FIA Közép-Európai Zóna bajnokság és a He-Do Hankook autós gyorsasági országos bajnokság Hungaroringi futamának hivatalos és talán már végleges időterve.

fb_img_1522784745889.jpg

Eszerint az idén az FIA Közép-Európai Zóna bajnokság és a He-Do Hankook autós gyorsasági országos bajnokság lesznek a WTCR sorozat Hungaroringi fordulójának betétfutamai. Jó sűrű program lesz mert abban a két bajnokságban amik most "csak" betétfutamként fognak szerepelni azokban mint mindig, most is sok szép színes versenyautót láthatunk majd. A különböző márkakupákon felül több kategóriában fognak küzdeni a legkülönfélébb Formula autók és a méregdrága, bazi erős sportautók. No meg persze a hétvége főszereplője az FIA WTCR sorozata aminek a magyarországi lesz a bajnokság második fordulója. Benne három, egész éves bajnokságot teljesítő versenyzővel, valamint a versenyenként két szabadkártyás versenyzőben szintén hazánk fiait láthatjuk versenyezni. Lesz tehát kinek szurkolni, reméljük az időjárás is kegyes lesz ehhez a nagyszerűnek ígérkező hétvégéhez.

Szöveg: Tommy

Fotók: Laptiming Kupa, https://www.fiawtcr.com/      

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7413804834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása