Kedvcsináló a 27. Esseni Techno Classica 2015 kiállításra

2015. Április 15-19. tartják az idei Techno Classica kiállítást a németországi Essen városában. 

tce_logo2.jpg

A kiállítás a világ talán legnagyobb seregszemléje a klasszikus autóknak, sportautóknak, motorkerékpároknak, restaurátor cégeknek, alkatrész kereskedőknek. 

bs_aufeinenblick.jpg

Több mint 25 autógyártó és 2500 autó gyűjtő képviselteti magát. A kiállító terület 120.000m2-en terül el, húsz kiállító csarnokban és négy szabad területen lesznek programok.  

A tavalyi évben 190.000 látogatót fogadtak 41 országból, több mint 1250 kiállító volt jelen 30 országból.

as_aufeinenblick.jpg

Az idei évben a gyártók olyan évfordulókra készülnek mint a Porsche 959 harmincadik születésnapja, a Bentley Speed Six 85. születésnapja, a Bugatti visszatekint a Veyron elmúlt tíz évére. A Ford két ötven éves évfordulóra készül, egyik a Transit miatt a másik viszont egy igazi klasszikus a GT40 emlékére szerveződik. A Rolls Royce a Phantom 90. születésnapját fogja ünnepelni mely alkalomból kiállítanak egy hajdani és egy jelenkori Phantomot. 

A Skoda a gyár 120 évvel ezelőtti alapítására, az autógyártásuk elmúlt 110 évére, és az RS típusok 40 éves történelmére fog visszatekinteni a kiállítás alatt.

ps_presseinfo.jpg

A VW standon a Polo 40. éves jubileumát mutatják be hat különböző típuson keresztül többek között a jelenkor rally ászával a Polo R WRC-vel. 

tce_messeinfo.jpg

A szombati napon a COYS aukciós ház fog autó árverést tartani.

A kiállítás csütörtöktől vasárnapig tart nyitva 9.00-18.00 között, a felnőtt belépő árak online módban 22.-€-ba kerülnek, a helyszínen megvásárolva 25.-€-t kell értük fizetni. 

tce_messeinfo_plan_e.jpg

 

Szöveg: Tommy

Fotók: www.siha.de 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr397247245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása