WRC - a Hyundai Shell World Rally Team felkészült a szezonzáró Wales Rally-ra

A Hyundai SWRT felkészülten várja a WRC debütáló szezonuk utolsó versenyét a Wales Rallyt. Az elmúlt héten a csapat mindhárom párosa részt vett egy öt napos teszten a walesi erdőkben, hogy megtalálják a versenyre leginkább megfelelő beállításokat. 

127454_Neuville12ESP14cm277A.jpg

A csapat tagjai a Wales rallyn a Neuville - Gilsoul, Paddon - Kennard és a finn rally után visszatérő Hanninen - Tuominen párosok lesznek. 

120591_Hanninen08FIN14cm037 (1).jpg

A Wales rally központja Deeside városában lesz és ezzel a futammal a mezőny visszatér egy full murvás versenyhez a legutóbbi vegyes talajú Katalán rally után. A versenyen jellemzően saras, csúszós, ködös de tempós és technikás szakaszok váltogatják egymást. A futamon huszonhárom darab gyorsasági szakasz és 305 gyorsasági km vár a mezőnyre.

127476_Paddon12ESP14cm407_1.jpg

 

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Shell World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr886879333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása