Goodwood - Festival of Speed és Revival 2015 - megvannak a dátumok

A Goodwoodi Festival of Speed és a Revival rendezői örömmel jelentik be, hogy megvannak a 2015-ös események (még nem végleges) időpontjai.

Eszerint a Festival of Speed, amely rendezvény a múlt és a jelen autó és motorsportjának legnagyszerűbb ünnepe 2015. június 25 -28. között lesz megtartva. A fesztivált hagyományosan a csütörtöki Moving Motor Show nyitja, melynek keretében gyakorlatilag bárki kipróbálhatja az erre a célra kiállított autókat a Dacia Dustertől kezdve a Porsche Carrera-ig bezárólag!

A Revivalt - ami immár a 18. alkalommal kerül megrendezésre és amely rendezvény a világ elismerten legnépszerűbb historic autó és motoros találkozója - 2015. szeptember 11-13. között tartják a Goodwood Motor Circuit-on.

Jegyek árusítása mindkét rendezvényre 2014 november 6-án veszi kezdetét és annak aki meg akarja a rendezvényeket látogatni illik is ezt komolyan vennie mert annak ellenére, hogy meglehetősen húzósak a jegyárak elég hamar el szoktak fogyni! Korlátozott számban rendelkezésre állnak jegyek a 2015. március 21-22. között tartandó 73. Members' Meeting-re is.

További információk a rendezvény hivatalos oldalán találhatóak, www.goodwood.com.

Anthony Davidson Mercedes F1 W04 Festival of Speed 2014.jpg

Szöveg: Tommy

Fotó: Goodwood Press Office

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr176810953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása