Thierry Neuville nyerte a 2014. évi East Belgian Rallyt

A Hyundai Shell World Rally Team párosa, Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul nyerte meg a hétvégén rendezett East Belgian Rallyt. 

NEUVILLE.58.JPG

A csapatnak és Neuvillenek is nagyszerű teszt lehetőség volt ez a verseny, a jövő héten várhatóan hasonló körülmények között rendezendő francia WRC futamra. 

NEUVILLE.31 (1).JPG

A rally csupán egyetlen napon zajlott, 13db gyorsaságit illetve 156,36 km-t kellett a párosoknak teljesíteni. Neuville rögtön az első gyorsaságin magához ragadta a vezetést és azt meg is őrizte a verseny végéig. A csapat a versenyen különös figyelmet fordított az alábbi alkatrészeknek, fékek, lengéscsillapítók, erőátvitelnek és a motornak. 

NEUVILLE.99.JPG

Neuville ismét megmutatta, hogy képes gyorsan versenyezni és a csapat is birtokában van mindannak a tudásnak ami képessé teheti őket a francia WRC futamon a minél jobb helyezéshez.

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Shell World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr716740057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása