12. Rallylegend, San Marino, 2014. október 9-12. - friss hírek

RL_logó.jpg

Mialatt arra várunk, hogy a verseny végleges, hivatalos nevezési listája kialakuljon szép csendben két újabb nagy névvel gazdagodott a már eddig is pazar névsor. Méghozzá két finn emberrel, név szerint a rali világbajnokságon 1993 - 2006-ig állandó résztevevő Harri Rovanperaval aki egykori navigátorával Risto Pietilainen-nel áll rajthoz egy számukra nem ismeretlen típussal egy Peugeot 206 WRC-vel. A másik név pedig Harri Toivonen aki az idei évben egy, az angol Tuthill csapattól származó Porsche 911 RGT-vel fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Egyben ez lesz a Porsche 911 RGT-nek az olaszországi debütálása is mert ilyen autó eddig még nem versenyzett sem Olasz honban sem pedig San Marinoban. 

delta.JPG

Csak emlékeztetőül, a két újabb úriember az alábbiakhoz csatlakozik, Juha Kankkunen, Stig Blomqvist, Didier Auriol, Markku Alen, Armin Schwarz, Gigi Galli, Eric Comas, Luis Moya, Hans Thorszelius és az előfutó Jari-Matti Latvala. Persze ők csak a legnagyobb nevek, rajtuk kívűl rengeteg többé, kevésbé ismert versenyző lesz akik azért szintén nem kutyaütők!

village.JPG

Közben a Kärcher cég személyében egy újabb támogatót kapott a verseny. Ők a nagynyomású mosó berendezéseikkel váltak világszerte ismerté. A versenyen ők fognak gondoskodni a résztvevő autók tisztaságáról, a Historic kategóriának pedig névadó szponzorai is lettek. A győztes páros jutalma két darab nagynyomású mosóberendezés lesz a Kärcher csúcs sorozatából. 

Szöveg: Tommy

Fotók: Rallylegend Official

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr576739929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása