12. Rallylegend, San Marino, 2014. október 9-12. - előzetes nevezési lista

RL_logó.jpg

22db WRC, 13db nagy "B"-s autó, rengeteg egyéb a 70-es, 80-as és 90-es évekből származó versenyautó típus, számtalan KitCar, stb!

Megjelent az előzetes nevezési lista! Mesésre sikerült! A korábban már nyilvánosságra hozott hírességek mellett a listán olyan nevek találhatóak még, mint Gigi Galli, az egykori F3000 bajnok és F1 pilóta Erik Comas, Dieter Depping és Vaclav Pech. Nevezett a helyi illetőségű Colombini família több tagja is különböző autókkal és Paolo Diana is aki most egy Peugeot 306 Maxival fogja szórakoztatni a közönséget! Rajthoz áll továbbá az osztrákok közönség kedvence Christof Clausner a már jól megszokott Audi Quattrojával és Niki Glisic is BMW M3 E30-cal! Aki ismeri a pilótákat és esetleg volt is már a Rallyelegend-en biztosan sok ismerős nevet fog még találni.

gigi galli (ford focus wrc).JPG

Az idei évben is több magyar páros megméretteti magát. Ők pedig nem mások mint, Merencsics Árpád - Varga Sándor / Suzuki Swift MK1, Boroznaki Tibor - Kiss András / Lada VFTS, Lencse Zoltán - Hofbauer Tamás / Lada 2101/1, Fischer Dániel - Buna Zoltán / Subaru Impreza Gr.A, Galambos Gábor - Galambos Árpád / Lada 2101, Bujdos Miklós - Milcsevics Lóránt / Lada és a már törzsgárda tagnak tekinthető Szikszay Attila - Zámbó Norbert / Ford Escort trió.

covini (lancia 037 totip).JPG

http://www.rallylegend.com/2014/images/images/stories/ass/iscritti/elenco_iscritti.pdf

 

Szöveg: Tommy

Fotó: Rallylegend Press Office

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr656715013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása