12.Rallylegend - San Marino - 2014. október 9-12. - újabb nagy nevek a versenyen!

RL_logó.jpg

A korábban már nyilvánosságra hozott nevek (Jari Matti Latvala, Armin Schwarz, Juha Kankkunen) után újabb ismert versenyzők nevei kerültek napvilágra akik rajthoz állnak idén októberben San Marinóban az immár 12. Rallylegenden.  

Név szerint a svéd Stig Blomqvist akinek idén van a 30 éves jubileuma, hogy megnyerte a rali világbajnokságot egy Audi Quattro A2-vel és most ugyanazzal az autóval rajthoz áll a Rallylegenden is.  

Stig Blomqvist.jpg

Következő ember az 1994-es rali világbajnok francia Didier Auriol aki tavaly megnyerte a WRC kategóriát egy Citroen Xsara WRC-vel. Idén megint rajthoz áll a finn Markku Alén - Ilkka Kivimaki kettős, ismét egy Lancia 037-el és kategóriájukban ismét meg akarják nyerni a versenyt. Egy a gyári múzeumból származó VW Golf GTI Gr.2-es autóban pedig Carlos Sainz korábbi hű társát a spanyol Luis Moyát is láthatjuk majd, ezúttal Bernhard Ostmann oldalán.

PICT0411.JPG

Szöveg: Tommy

Fotó: Tommy és Rallylegend Press Office

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr176699233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása