Hyundai Shell World Rally Team - WRC 2014 Coates Hire Australia Rally előzetes

Röviddel a német rallyn aratott történelmi kettős győzelme után a Hyundai Shell World Rally Team is tovább utazott Ausztráliába, hogy rajthoz álljanak a 2014-es világbajnoki sorozat tizedik futamán.  

Thierry-Neuville---Hyundai-i20-WRC-7.jpg

Állandó pilótájuk a német rallyt is megnyerő Thierry Neuville mellett ezen a futamon a helyi hős Chris Atkinson fogja vezetni a második autót míg a Hyundai Motorsport N csapatának autójába visszaül az új-zélandi Hayden Paddon.

Neuville-Atkinson-Paddon.jpg

Mivel európán kívül teszt tilalom van érvényben ezért Atkinson és Paddon Franciaországban próbálgatta az autó murvára való beállításait.

Chris-Atkinson---Hyundai-i20-WRC-8.jpg

A csapat elsődleges célja az Ausztrál rallyn, hogy mindhárom autójuk célba érjen és, hogy folytathassák tanulmányaikat, tapasztalatokat gyűjtsenek bemutatkozó évükben.  

Hayden-Paddon---Hyundai-i20-WRC-20.jpg

Szöveg: Tommy - World Rally Xtreme

Fotók: Hyundai Shell World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr306685141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása