Robert Kubica előzetese a WRC Coates Hire Ausztrál rally előtt

Robert Kubica csapata az RK - M Sport World Rally Team egy újabb kihívásnak eleget téve a hétvégén rajthoz áll a Coates Hire Ausztrál Rallyn így folytatva szereplését a rally világbajnokság királykategóriájában.

45a6e816-c4c6-4148-9768-e7567dea448f.jpg

Ebben az évben az ausztrál rally lesz az utolsó olyan futam ahol ezidáig Robert még nem versenyzett ezért arra fog törekedni, hogy minél több ismeretet, tapasztalatot szerezzen a gyorsasági szakaszokon. 

Mivel az ausztrál rally pályái eléggé különböző stílusúak illetve ritmusúak ezért itt rendkívül fontos, hogy precíz itinert írjanak a párosok. Robert és navigátora Maciek Szczepaniak egész évben keményen dolgoztak, hogy az itiner írásukat precízzé és tökéletessé tegyék, ennek kipróbálására tökéletes helyszín lesz az ausztrál rally.

c5ab25b9-2fc5-48ce-acd7-28505b670de0.jpg

Robert elmondta,

"Korábban a Formula 1 miatt voltam már Ausztráliában, és most a rally kapcsán örömmel térek vissza az országba. Túl sokat  viszont nem tudok erről a versenyről, a gyorsasági szakaszok nagyjából ugyanazok lesznek mint az elmúlt évben de ettől ez a futam nekünk nem lesz túl nyugis. A többi versenyzővel összehasonlítva nekik már van itt tapasztalatuk, de alig várom, hogy lássuk mi mire leszünk képesek. Egy rövid aszfaltos kitérő után most ismét visszatérünk a jobb hangulatú murvás talajú versenyhez. Németországban az aszfalton azt láttuk, hogy az előttünk lévőkhöz képest a különbségünk nagyjából hasonló mint a murván, és ez is azt bizonyítja, hogy a vezetésünk ezen a talajon sokat javult."

391085f8-8486-4043-84e3-78fe9e24ff29.jpgSzöveg: Tommy - World Rally Xtreme

Fotók: RK - M-Sport World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr666682769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása