WRC ADAC Rallye Deutschland 2014. augusztus 21-24., Trier
17db WRC, 1db RRC, 8db R5 és 4db S2000 illetve Lukács "Csucsu" Kornél a Citroen DS3 R3-mal, megjelent a Német rally nevezési listája!
Az indulókkal kapcsolatban, a VW a már szokásosnak mondható Ogier, JML, Mikkelsen trióját indítja, Citroennél a Meeke, Ostberg duóban sincs változás és a Fordnál is az egész évben induló Hirvonen, Evans párosok állnak csatasorba. A Hyundai az állandó Neuville mellett ezúttal autóba ülteti a tavalyi győztes Sordot és az aszfalt menő Bouffiert. Természetesen indul Kubica és Prokopp is 1-1 Fiesta WRC-vel, erre a futamra visszatér a WRC indulók táborába a szlovák Melicharek, a holland Kuipers és az ír Breen is. WRC-be ül még az ukrán Protasov és az ír Moffett.  
További részletek megtekinthetők a futam honlapján,  

http://www.adac-rallye-deutschland.de/docs/wrc/2014/static/179/List%20of%20Entries%20(26072014).pdf

Fentieken felül elérhetővé váltak a Német rallye hivatalos ajándék cuccai is a www.rallye-deutschland-shop.com oldalon! Megtalálható mindenféle szokásos dolog, ruházat a gyerekeknek és a felnőtteknek, kiegészítők széles tárháza és természetesen a modellautók is!

Ezen kívül rendelhető az összes gyorsaságira, shakedownra és a szervíz parkba is érvényes Rally Pass, tartalma: pass + passztartó szalag, térkép, rally matrica, ára: 69.- €.......

És persze megvehető a szép színes informatív hivatalos műsorfüzet is!

img_prev.jpg

Ja, és még egy jó hír, ugyan csak előfutóként de láthatjuk majd a világ első hátsókerék hajtású R3 kategóriás rally autóját a Toyota GT86-ot!

GT86_R3 (1).jpg

GT86_R3 (3).JPG

GT86_R3 (2).JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr36555359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása