DTM 2018 versenynaptár

dtm-1523435085.jpg

Idén május 4-én rajtol a tíz helyszínes DTM, azaz a Német Túraautó Bajnokság. Hagyományok szerint Hockenheim-ben lesz az évadnyitó és az évadzáró forduló is. Ezen kívül a sorozat négyszer hagyja el Németország területét, hogy Brands Hatch-ben, Zandwoort-ban, Misano-ban és Budapesten azaz a Hungaroringen is megméresse magát.

A sorozatban a már jól ismert három német gyártó, az Audi, a BMW és a Mercedes-Benz feszül egymásnak.

A naptárat elnézve kihúzhatjuk magunkat, mert a mi versenyünkön kívül a másik három Németországon kívüli helyszín biztos, hogy nagyobb felvevőpiaca a sorozatban résztvevő autógyáraknak mint a magyar. Az, hogy ez a rendkívül nívós versenysorozat immár évek óta eljön Magyarországra abban igen komoly szervezőmunka és pénz van betolva és minden bizonnyal az is sokat nyom a latban, hogy az Audinak és a Mercedes-Benznek autógyára is van nálunk.  

Alább láthatjátok a naptárat,

dtm_naptar.JPG  és a térképen jelölt helyszíneket,

dtm_map.JPGSzöveg: Tommy

Fotók: https://www.dtm.com/  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6913848622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása