Hétvégén Baranya kupa Komló környékén

baranya.JPG

Most hétvégén azaz augusztus 4-6. között lesz az immár hagyományosnak mondható Baranya Kupa 2017 rally verseny. 

A futamon a Rally2, a Historic, az M csoport és a több külföldi versenyzőpárost is felvonultató Mitropa kupa csoportjainak versenyzőpárosai szállnak csatába. A külföldiek közül az egyik legnagyobb név a német Hermann Gassner lesz, de indul az ismert olasz navigátor Flavio Zanella is aki sok más mellett Renato Travagliának is dirigálta már az itinert. 

A verseny csütörtökön egy teszttel kezdődik majd pénteken és szombaton már az igazi versengés veszi kezdetét. A gyorsaságik nagy része már ismert lehet a korábbi Baranya Kupákról és a Mecsek rallykról is. 

A versenyről az összes szükséges információ megtalálható a verseny hivatalos oldalán a http://www.baranyakupa.hu/ -n valamint a www.duen.hu weboldalon.

Szöveg: Tommy

Fotó: www.baranyakupa.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5512715966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása