Hétvégén Ózd rally

ozd_logo.JPG

Most hétvégén lesz a hazai rally bajnokság második fordulója a Steelvent Ózd rally. Szombaton valóban Ózd környékén lesz a versengés, két gyorsot kell megfutniuk, mindkettőt háromszor. Vasárnapra viszont átmegy a mezőny az egykor volt Salgó rallyk klasszikus pályáira úgy is mint a Ceredi, a Kazári vagy a Sámsonházai gyorsokra.

Az ORB, az ORC és a Historic mezőnye mindkét nap részt vesz a versenyen míg a Rally 2 csak vasárnap csatlakozik be a bajvívásba. A gyakorlatilag négy mezőnyt összeszámolva körülbelül 90 páros fog rajthoz állni így egy egész komplett kis mezőnyt láthatunk majd. Az élmezőnyben ismét 15db R5-ös autó lesz, visszatér Bútor Róbert a Peugeot 306 Maxi Kit Car-ral és jön mindenki más is.

Áttekintő és a részletes térképek alább megtalálhatóak.

1_szakasz_1.jpg

1_3_5.jpg

2_4_6.jpg

2_szakasz_1.jpg

7_10_13.jpg

8_11_14.jpg

9_12.jpg

Minden egyéb információ, időterv, nevezési listák elérhető a verseny hivatalos weboldalán a http://www.ozdrally.hu/ címen. 

Szöveg: Tommy

Térképek: http://www.ozdrally.hu/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7612451669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása