Öt mai autó klasszikus rally dekorban

Egy Sean Bull nevű dizájner fickó a ma autóira álmodta rá az egykori, mára már klasszikussá vált rallyautók dekorját.

Egyik darab a legújabb Ford Focus RS amit Colin McRae 2001-es Martini csíkos matricázásával látott el.

tawcckwyqtuxwzdzg8co6w.jpg

Következő járgány az Audi Quattro RS5 melyre a rallysport egyik legismertebb dekorját a B csoportos időszak HB dohánygyár által ihletett fekete-szürke-piros-sárga színű látványa került.

fwo788tpq92anbqcmfbefa.jpg

Sorban a következő dekor a világ első olyan 4x-es rally világbajnokáé aki sorban egymás után tudott győzedelmeskedni a rallysport csúcsán. Az autó a Mitsubishi Lancer EVO X melyre Tommi Makinen 2001-es Marlboro-s dekorját fabrikálták rá.

zzo0rob5r9md5ie1-1g7ma.jpg

A negyedik autó a 2017-es évjáratú Subaru Impreza STi melyen a 2001-es rally világbajnok és azóta sajnos igen fiatalon elhunyt Richard Burns színei köszönnek vissza.

b7ftcwfzta-fpextgra-da.jpg

Az utolsó autó a sorban a 2017-es Porsche 911 GT3 melyen a 1984-es B csoportos Porsche 911 Rothmans-os dekorja került. Ennek egyik leghíresebb drájvere a finn Henri Toivonen volt.

glplpnbbtt20mwe4nv5lcw.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: https://drivetribe.com/ 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9412428799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása