Recoil 4, Kubában

img_20170328_222718.jpg

A hétszeres amerikai off road bajnok, kétszeres szóló BAJA 1000 győztes és a Recoil videók atyja, a Las Vegasi illetőségű BJ Ballistic Baldwin elkészítette legújabb immár negyedik, részben egy városban száguldozós videóját, a Recoil 4-et. Nincs mit írni róla, meg kell nézni a videót ami ugyanolyan látványos mint az eddigiek de ez most a változatosság kedvéért Kubában készült.

img_20170328_222732.jpg

Sok értelme nyilván nincs a videónak egy jó kis reklámfogásnak viszont nem semmi. Azt azért érdemes megfigyelni mit kibír a futóműve és, hogy iszonyat komolyak a KING gátlók benne, folyamatosan azon dolgozik mindegyik, hogy az össze kerék mindig az úton legyen. Látni ahogy egy egy ugratásnál vagy különböző terepakadályokon való áthaladáskor amint elemelkedik valamelyik kerék azt azonnal nyomja vissza a gátló a talajra. Nagyon komoly a cucc!

img_20170328_222739.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

Videó: www.youtube.com  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2512383817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása