Hétvégén Barcelonában elindul az RX VB

barca2.JPG

Hétvégén, azaz március 31 – április 02. között a spanyolországi üdülő városban Barcelonában elkezdődik a 2017. évi rallycross világbajnoki sorozat. Szintén itt lesz a rallycross Európa bajnokság Supercar és Touring Car kategóriáinak első fordulója is.

barca3.JPG

A mindkét sorozatban igen szépszámú induló között szerencsére magyar neveket is találunk. A VB sorozatban Lukács „Csucsu” Kornél egy KIA Rioval próbál majd helytállni, míg az EB mezőnyben Kiss Pál Tamás egy Peugeot 208-cal illetve Kárai Tamás egy Audi S1-gyel áll csatasorba.

barca4.JPG

barca5.JPG

A versenypálya egyébként a Formula 1 pályájának egy részén van kialakítva így várhatóan nyugodt, kényelmes és kultúrált körülmények várnak a nézőkre és a versenyzőkre egyaránt.

barca.JPG

Mai hír, hogy a rallycross VB sorozata két éves partneri viszonyról szóló szerződést írt alá a világ egyik legismertebb és legnagyobb motorsportos tapasztalattal bíró kenőanyag gyártó vállalatával a francia TOTAL-lal. 

barca6.JPG

Szöveg: Tommy

Rajtlisták, térképek, program: http://www.fiaworldrallycross.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2612383861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása