Új időpontban az idei Rallylegend

Logisztikai és szervezésbeli okokra hivatkozva egy héttel eltolták a 15. Rallylegend korábban már megismert időpontját. Ezzel el tudják kerülni, hogy a rendezvény más fontos eseményekkel egy hétvégére essen így a rajongóknak nem kell kihagyniuk a 15. Rallylegendet. Ennek megfelelően a verseny új időpontja a 2017. október 19-22. közötti hétvégére változik.

037_in_volo.jpg

Ezzel együtt bejelentették, hogy a Carlos Sainz oldalán 1990-ben és 1992-ben két rally világbajnoki címet szerzett navigátor, a spanyol Luis Moya lesz a Rallylegend hivatalos nagykövete. Szerteágazó kapcsolatainak és az őt övező tiszteletnek köszönhetően Luis Moyának fontos szerepe lesz a versenyzők és a csapatok közötti kommunikációban mellyel nagy segítséget tud nyújtani a verseny rendezőinek.

moya.jpg

A rendezők egy teljesen megújított Rallylegenden dolgoznak, ami az idén már a 15. lesz a sorban. A verseny ismét négy napos lesz, kicsit karcsúbb de érdekesebb programokkal. Az utolsó napra több olyan nyilvános programot terveznek, ahol mind a nézők mind a résztvevők együtt lehetnek.

san_marino.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.rallylegend.com/it/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4212368355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása