Megvan a rallycross VB idei résztvevőinek rajtszáma

Nyilvánosságra hozta az FIA a 2017-es Rallycross világbajnoki szezonra elfogadott nevezők listáját. E szerint összesen 18 állandó résztvevője lesz a sorozat csúcsát jelentő Supercar kategóriának. Ebből 12 versenyző a csapatbajnokságért is fog küzdeni a többi hat versenyző csak az egyéni pontversenyben indul.

wrx_start_list.jpg

A csapatbajnokságba nevezett az EKS (Audi S1 EKS RX Quattro), a Team Peugeot Hansen (Peugeot 208 WRX), a PSRX Volkswagen Sweden (VW Polo GTI), a Hoonigan Racing Division (Ford Focus RS RX), az MJP Racing Team Austria (Ford Fiesta) és a Team STARD (Ford Fiesta). A versenyzőik neve a fotón látható, a sportág immár két világbajnoka ismét csatába száll a bajnoki címért, ugyanúgy mint a többiek.

wrx_start_list_2.jpg

A nekünk magyaroknak legjobb hír, miszerint Lukács „Csucsu” Kornél is teljes világbajnoki szezont fut már nem újdonság. Ő a 10-es rajtszámot kapta meg, az lesz versenyautója a KIA Rio Supercar oldalán.

Szöveg: Tommy

Fotó: http://www.fiaworldrallycross.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4512315331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása